Eerste paasdag

Vanmorgen met de familie wezen brunchen in Het Lutterzand. We hadden gereserveerd voor elf personen. En er was ons een mooie ronde tafel aangewezen. Mert kon niet overweg met een grote stoel en kwam met een kinderstoel aanzetten. Toen was er dus een stoel over en het was net of op dat moment tastbaar werd dat Quil er niet bij was. Vreemd moment, we hebben het gelukkig meteen benoemd en vervolgens werd het  gewoon gezellig.

Na de brunch zijn we gaan wandelen in het Lutterzand en na een uurtje richting Utrecht gereden. Met Fatma, Anouk, Mert en Ebru. En opa en oma. Allemaal in de Espace. Toch handig zo’n grote auto. Natuurlijk kun je niet met z’ n allen bij Quil op de kamer, dus Mert en Ebru hebben zich een hele poos vermaakt op de mooie dakspeeltuin van het WKZ. Mert scoorde een driewieler en Ebru toonde haar kunsten aan het duikelrek en op de schommel. En pa liep wat heen en weer. Zo kon Quil even aandacht krijgen van Anouk, opa en oma en Fatma. Na een uurtje of wat werden de kleintjes het echter zat. De huilbuien worden dan wat frequenter, vooral van Mert, en toen was het tijd om te gaan. Ik zwaaide iedereen uit beneden en toen ik bovenkwam lag Quil al in bed. Moe. Vanmorgen had hij ook al bezoek gehad. Eten wilde hij niet meer. Hij heeft vandaag wel een  ‘vreetdag’ gehad. Voor zijn doen dan.

Ik ben gaan voorlezen en om half negen was het genoeg. Pyama, tandenpoetsen en toen wilde hij graag slapen. En dat mocht.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Plaats een reactie